نوع مقاله : مقاله مروری
نویسندگان
1 دانشجوی کارشناسی گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2 دانشجوی کارشناسی گیاه پزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
روشهای سنتی نگهداری محصولات انباری نسل به نسل بین انسانها منتقل شده است. در کتب و منابع باستانی مهروموم کردن با سحر و جادو، سوزاندن گوگرد، استفاده از پودرهای خشک و ترکیبات گیاهی سمی بهعنوان روشهای اولیهی کنترل آفات در انبار به چشم میخورد. با گذشت زمان روشهای مرسوم غیر شیمیایی با روشهای شیمیایی جایگزین شد و در کنار آن سایر روشهای غیر شیمیایی رشد یافته و بهصورت تلفیقی در کنار آفتکشهای شیمیایی مورداستفاده قرار میگیرند. در مدیریت تلفیقی نیاز به آگاهی از تراکم جمعیت و آستانهی فعالیت اقتصادی آن است. اگرچه اجزای برنامههای مدیریت تلفیقی بهخوبی موردتحقیق و مطالعه قرار گرفته اما تحقیقات بیشتری در مورد چگونگی ترکیب این مؤلفهها برای بهبودی اثربخشی و اطمینان از کیفیت و امنیت مواد غذایی در مرحلهی پس از برداشت برای این جمعیت انسانی در حال افزایش موردنیاز است...