2
دانشجوی دکتری حشرهشناسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
امروزه با افزایش تولیدات کشاورزی بهمنظور رفع نیازمندیهای رو به رشد جمعیت، نگرانی در مورد حفاظت محصولات کشاورزی و غذایی تولیدشده نیز مطرح گردیده است. آلودگی آب، هوا، گسترش استفاده از کودها و سموم شیمیایی، مقاومت آفات به سموم و عواملی از این دست سبب شده تا بیشتر از گذشته به حفظ منابع و نیز مدیریت حفاظت از غذا رویآوریم و با پژوهش و مطرح نمودن روشهای کمخطر برای مقابله با عوامل خسارتزا، ضمن حفظ سلامت بشر گامی در جهت بهبود کیفیت نگهداری این محصولات برداریم.