دانشجوی مقطع دکتری حشرهشناسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
حشرهخواری، مصرف حشرات توسط انسانها است و بهشدت تحت تأثیر فرهنگ و دین مردم بوده که در بسیاری از کشورهای جهان بهویژه در بخشهایی از آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین حضور حشرات در رژیم غذایی به چشم میخورد. طبق اعلام سازمان فائو مکملهای غذایی بر پایهی حشرات، رژیم غذایی حدود دو بیلیون نفر از انسانها بوده است بااینحال، این موضوع اخیراً موردتوجه رسانهها، مؤسسات تحقیقاتی، سرآشپزها، اعضای دخیل در صنایع غذایی، قانونگذاران و آژانسهایی که با غذا سروکار دارند قرارگرفته است. برنامهی حشرات خوراکی در فائو همچنین پتانسیل عنکبوتها و عقربها را بهعنوان غذا و خوراک مورد ارزیابی قرار داده است (اگرچه اینها حشره محسوب نمیشوند)...