مزرعه‏ی حشرات؛ شغلی برای آیندگان و غذایی برای گرسنگان

نوع مقاله : مرور مقالات

نویسنده

دانشجوی مقطع دکتری حشره‌شناسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده

حشره‌خواری، مصرف حشرات توسط انسان­ها است و به‌شدت تحت تأثیر فرهنگ و دین مردم بوده که در بسیاری از کشور­های جهان به‌ویژه در بخش­هایی از آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین حضور حشرات در رژیم غذایی به چشم می­خورد. طبق اعلام سازمان فائو مکمل­های غذایی بر پایه­ی حشرات، رژیم غذایی حدود دو بیلیون نفر از انسان­ها بوده است بااین‌حال، این موضوع اخیراً موردتوجه رسانه­ها، مؤسسات تحقیقاتی، سرآشپزها، اعضای دخیل در صنایع غذایی، قانون‌گذاران و آژانس­هایی که با غذا سروکار دارند قرارگرفته است. برنامه­ی حشرات خوراکی در فائو همچنین پتانسیل عنکبوت­ها و عقرب­ها را به‌عنوان غذا و خوراک مورد ارزیابی قرار داده است (اگرچه این­ها حشره محسوب نمی­شوند)...