@article { author = {بوکان, افروز}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {50-53}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {مزرعه‏ی حشرات؛ شغلی برای آیندگان و غذایی برای گرسنگان}, abstract_fa = {حشره‌خواری، مصرف حشرات توسط انسان­ها است و به‌شدت تحت تأثیر فرهنگ و دین مردم بوده که در بسیاری از کشور­های جهان به‌ویژه در بخش­هایی از آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین حضور حشرات در رژیم غذایی به چشم می­خورد. طبق اعلام سازمان فائو مکمل­های غذایی بر پایه­ی حشرات، رژیم غذایی حدود دو بیلیون نفر از انسان­ها بوده است بااین‌حال، این موضوع اخیراً موردتوجه رسانه­ها، مؤسسات تحقیقاتی، سرآشپزها، اعضای دخیل در صنایع غذایی، قانون‌گذاران و آژانس­هایی که با غذا سروکار دارند قرارگرفته است. برنامه­ی حشرات خوراکی در فائو همچنین پتانسیل عنکبوت­ها و عقرب­ها را به‌عنوان غذا و خوراک مورد ارزیابی قرار داده است (اگرچه این­ها حشره محسوب نمی­شوند)...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74995.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74995_79ba5647a6b25fb46a59a99fd94cb8c6.pdf} }