کاربرد اسانس‌ها در کنترل پوسیدگی‌های پس از برداشت

نوع مقاله : مرور مقالات

نویسنده

دانشجوی کارشناسی‏ ارشد بیماری‏ شناسی گیاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده

میوه­ها و سبزیجات غنی از ویتامین­های ضروری، مواد معدنی، فیبر­ها و ترکیبات تقویت‌کننده سلامت­اند که مصرف آن­ها در سال­های متمادی رو به افزایش است. مصرف‌کنندگان به محصولات باکیفیت و سالم تمایل دارند. کیفیت از نظر مصرف‌کنندگان شامل مواردی مانند شکل و اندازه عالی، رنگ و عطر دلخواه و نبود عیوبی مثل بریدگی، کبودی و پوسیدگی است. این موارد برای مصرف نیز ایمن نیستند...