@article { author = {صادقی, امین and حجازی, مینا}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {1-76}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {شماره سوم از دوره بیستم نشریه گیاه پزشک- فایل کامل نسخه}, abstract_fa = {}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75002.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75002_7a011fe039264f8c0fb7b0795248f58f.pdf} } @article { author = {}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {4-4}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {شناسنامه سومین شماره نشریه دانشجویی گیاه پزشک}, abstract_fa = {}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74985.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74985_96f4ee7d55f1d366f9a9d673ccbbede3.pdf} } @article { author = {حجازی, مینا}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {5-5}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {سخن سردبیر}, abstract_fa = {با اینکه چالش­های کشاورزی و تولید محصولات برای تأمین غذا به‌مرورزمان پیچیده­تر از گذشته می‏شوند، اما فنّاوری و دانش بشر نیز روبه‌پیشرفت است و انسان را در جهت حل این چالش­ها یاری می­رسانند. افزایش نیاز غذایی برای جمعیت در حال رشد، کاهش سطح آب سفره­های زیرزمینی، کاهش حاصلخیزی خاک­های کشاورزی، کاهش عملکرد زمین­های کشاورزی، افزایش بیماری­های انسانی و مشکلاتی از این نوع، به دغدغه­هایی تبدیل‌شده‌اند که ذهن پژوهشگران را بیش‌ازپیش درگیر خود نموده است. ازاین‌رو، متخصصان حوزه­های مختلف کشاورزی مترصّد آن هستند تا با ارائه­ی راهکار­های نوین، گامی در راستای رفع موانع مذکور بردارند...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74984.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74984_3bb30bcfdb17cd39a90e43d5f2b91b14.pdf} } @article { author = {بایرامی, محمدحسین}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {6-9}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {گشت‌وگذاری در موزه‏ی جانورشناسی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران}, abstract_fa = {پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج که یکی از قدیمی‌ترین، جامع‌ترین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی کشاورزی کشور است که علاوه بر دارا بودن امکانات آموزشی و پژوهشی گسترده که در قالب گروه‌های آموزشی با آزمایشگاه­ها، کارگاه­ها و تجهیزات پیشرفته پژوهشی متجلی است، از واحد­های تحقیقاتی آموزشی دیگری نیز بهره‌مند‌است که موزه‏ی جانورشناسی یکی از آن­ها است...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74986.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74986_d21b2ad0b1250c0ff23f1d71dfdfdc77.pdf} } @article { author = {شمسیان, محدثه}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {10-12}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {آشنایی با کتاب بیماری شناسی گیاهی از دیدگاه مولکولی}, abstract_fa = {امروزه پیشرفت­های زیست­شناسی مولکولی قابل‌مقایسه با هیچ دورانی نیست. کتاب بیماری­شناسی گیاهی مولکولی از جامعیت زیادی در این زمینه برخوردار است. این کتاب مبتنی بر 14 فصل است که در هر فصل سعی شده است به نکات مفید نظری و روش­های عملی و کاربردی تکنیک­های مولکولی در بیماری­شناسی گیاهی پرداخته­شود. در انتهای هر فصل منابع مورداستفاده شامل مقالات، کتب و وب­سایت­های مفید به فراخور موضوع فصل ذکر گردیده است. این کتاب در عین خلاصه بودن، مبسوط بوده و به زبانی روان نگاشته شده است.}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74987.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74987_646f3f9e9f45979071085d82b671cac2.pdf} } @article { author = {رمضان زاده, نگین}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {13-15}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {مقایسه‏ی میزبان‌های آزمایشگاهی دو جدایه‏ی ویروس موزاییک خیار (Cucumber mosaic virus) روی برخی از گیاهان محک}, abstract_fa = {عوامل بیماری‌زای گیاهی از ابتدای توسعه‏ی کشاورزی در سراسر جهان به‌خصوص در کشورهای درحال‌توسعه، یک چالش مهم محسوب می‌شوند. ویروس‌های گیاهی برخلاف قارچ‌ها و باکتری‌ها، اولاً به لحاظ ساختار، فاقد ساختمان سلولی بوده و ثانیاً، خسارت‌هایی را ایجاد می‌کنند که معمولاً آشکار و قابل برآورد نیست و این امر منجر به ابهام در ارزیابی خسارات آن‌ها شده به‌طوری‌که خسارات محاسبه‌شده غالباً پایین‌تر از میزان خسارت واقعی است. ویروس موزاییک خیار[1] گونه‏ی تیپ جنس Cucumovirus از خانواده‏ی Bromoviridaeبا بیش از 1200 گونه گیاهی میزبان، یکی از مهم‌ترین ویروس‌های آلوده‌کننده‏ی گیاهی است. میزبان‌های زیادی شامل گیاهان یک‌ساله، چندساله، علفی، چوبی و خودرو از منابع ویروس در طبیعت هستند که این گستردگی دامنه میزبانی یکی از دلایل اصلی گسترش معمول آن است. این ویروس از طریق مکانیکی به‌وسیله‏ی عصاره‏ی گیاه قابل‌انتقال است و در طبیعت توسط بیش از 85 گونه شته به روش ناپایا منتقل می‌شود و عموماً به‌صورت سیستمیک در بافت‌های آلوده گیاهان منتشر می‌شود. این ویروس گیاهی همچنین در بسیاری از گونه‌های خانواده چلیپاییان و به مقدار کم‌تر در بعضی از کدوئیان به‌صورت بذر برد است. سویه‌های مختلف ویروس موزاییک خیار طیفی از موزاییک، زردی و تغییر شکل ارگان‌ها مانند کوتولگی و کاهش گلدهی در محصولات گیاهی و میزبان‌های علف هرز ایجاد می‌کند...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74988.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74988_971c88ef9655533aa3379a723b24a959.pdf} } @article { author = {صلح جوی فرد, سمانه}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {16-20}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {اینترنت اشیاء و تعامل با دنیای فیزیکی}, abstract_fa = {اینترنت اشیاء[1] واژه ایست که شاید این روز­ها زیاد به گوشمان خورده باشد اما معنای آن را به‌طور کامل ندانیم، اینترنت اشیاء در حقیقت توصیف‌کننده‌ی سامانه‌ای است که در آن اشیاء در دنیای فیزیکی و با استفاده از حسگر­هایی که درون آن­ها قرار دارند، از طریق شبکه و با یک شناسه­ی منحصربه‌فرد با یکدیگر در ارتباط‌اند و توانایی ارسال اطلاعات بدون نیاز به ارتباط انسان با انسان و در مواردی انسان با کامپیوتر را دارند. اینترنت اشیاء درواقع زاده­ی ترکیب فنّاوری‌های بی­سیم، سامانه‏های میکرو الکترومکانیکی، میکروسرویس­ها و اینترنت است. کنترل به دو روش نیمه‌خودکار و تمام‌خودکار قابل انجام است. در روش نیمه‌خودکار پس از دریافت اطلاعات حسگر‏های محیطی، انسان از طریق گوشی موبایل یا کامپیوتر خود پاسخ مناسب را ارسال می­کند. در روش خودکار انسان نقشی در مدیریت نخواهد داشت و تنها تنظیم اولیه و نظارت بر حسن انجام کار را به­صورت مقطعی انجام خواهد داد...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74989.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74989_e36b670353c4e46360f79716137ac55d.pdf} } @article { author = {قبادی, حمید}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {21-26}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {حداکثر مقدار باقیمانده‏ی مجاز آفتکش‌های کشاورزی قسمت اول: حشره‌کش‌های پروفنفوس، فن‌پروپاترین، سایپرمترین، کلرپیریفوس و فوزالن}, abstract_fa = {مرز بیشینه مانده‏ی آفت‌کش‌ها[1] (MRL) در بیشتر کشور­ها به‌منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و ترغیب عملیات مناسب کشاورزی در کاربرد حشره‌کش­‌ها، قارچ‌کش‌­ها، علف‌کش­‌ها و سایر مواد آگروشیمیایی[2] تعیین و تدوین می­‌شود. مقادیر مرز بیشینه مانده‏ی آفت‌کش‌ها در هر کشور بسته به تنوع مصرف هر آفت‌کش روی محصولات و نیز سهم هر یک از محصولات در جیره‏ی غذایی آن کشور متفاوت است. صادرکنندگان مواد غذایی باید محصولاتی مطابق با این استانداردها به­عنوان یک الزام برای ورود محصولات کشاورزی به بازار آن کشور ارائه کنند...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74990.html}, eprint = {} } @article { author = {صبا, علیرضا}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {27-37}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {دادگاه کنوکارپوس کبیر! آلاینده یا پالاینده؟}, abstract_fa = {مسئولان شهری و دانشگاهیان اهواز بالاخره گیاه کنوکارپوس را به دادگاه کشاندند! دادگاهی که اتهام متهم آن، تنگ کردن نفس مردم اهواز در فصل پاییز است. نام متّهم کنوکارپوس است. جنس کنوکارپوس ((Conocarpus sp. دارای دو گونه در سطح جهان است و درخت دریایی مشهور آمریکا و سواحل مکزیک و قسمت‌هایی از غرب آفریقا. کنوکارپوس در چهارفصل سال سبز است و تا بیش از 9 متر هم رشد می‌کند. تاجش گسترده است و قطر تنه‏ی آن 20 سانتی‌متر است. رنگ خاکستری تا قهوه‌ای‌اش، مهم‌ترین فایده‏ی برگ‌هایش را یادآوری می‌کند: جذب گردوغبار!}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74991.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74991_a0223cae06d8fe7914ec70e470d78066.pdf} } @article { author = {مرادپور, عارف}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {38-41}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {گونه‌های جنس قارچی Fusarium مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسین‌های آن ها}, abstract_fa = {قارچ­ها و باکتری­های بیماری­زای گیاهی در دوره­های مختلف چرخه‏ی زندگی خود بر اساس نیاز و نوع کاربرد، متابولیت­های متنوعی را تولید می­کنند. برخی از این متابولیت­ها برای ایجاد بیماری توسط عامل بیماری استفاده می­شود که عبارت‏اند از آنزیم­ها، تنظیم‌کننده‌های رشد، پلی­ساکاریدها و زهرابه­ها ( توکسین­ها ). توکسین­ها، موادی سمی­اند که در محیط طبیعی و محیط­های کشت توسط قارچ­ها و باکتری­ها تولید می­گردند. این مواد وزن مولکولی کمی داشته و با توجه به سمّیت بالای آن­ها، در میزان کم هم مؤثّر هستند. توکسین­ها به‌واسطه‌ی ماهیت فیزیکی و شیمیایی خود، عملکرد­های متفاوت و محل اثر­های متفاوتی دارند و مستقیماً بر پروتوپلاسم زنده اثر می­گذارند. گروهی از توکسین­ها عمومی­اند و روی طیف وسیعی از میزبان­های گیاهی موثّراند و گروهی دیگر به‌صورت اختصاصی عمل کرده و فقط روی یک یا چند میزبان گیاهی معین اثر دارند و بر سایر میزبان­های گیاهی اثری ندارند. در صورت تغذیه‏ی گیاه آلوده به توکسین توسط انسان و حیوانات ممکن است مشکلات متنوعی در سیستم­های مختلف بدن آن­ها رخ دهد...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74992.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74992_9e6327e47dec84d544079790361ae9f2.pdf} } @article { author = {رحیمی, سجاد and دادگستر, شهرام}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {42-46}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {چرا کنه ‏های واروآ زنبورهای پرستار را ترجیح می‏دهند؟}, abstract_fa = {امروزه زنبورداری یکی از مشاغل پرسود به شمار می‌رود چراکه با هزینه و امکانات کم می‌توان محصولات متعددی به دست آورد. در حال حاضر می‏دانیم که اهمیت زنبورعسل نه‌فقط به دلیل تولید عسل بلکه از آن مهم­تر به‌عنوان یکی از عوامل مهم حفظ ویژگی‌های محیط‌زیست انسان و باروری گیاهان از طریق انتقال دانه­ی گرده و گرده‏افشانی است. از دیدگاه متخصصین، اهمیت اقتصادی پرورش زنبورعسل در کشاورزی 25 تا 100 برابر بیش از تولید عسل است...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74993.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74993_d4210780753ca4ce4d17b38d98bacca1.pdf} } @article { author = {شمسیان, محدثه}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {47-49}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {نقش نماتدهای باکتری‌خوار و قارچ‌خوار در حاصلخیزی خاک و تولید نیتروژن معدنی}, abstract_fa = {ﻧﯿﺘﺮوژن ﭘﺮﻣﺼﺮف­ﺗﺮﯾﻦ ﻋﻨﺼﺮ موردنیاز ﮔﯿﺎﻫﺎن است. در اﮐﻮﺳﯿﺴﺘﻢ­های ﺧﺎﮐﯽ ﻧﯿﺘﺮوژن قابل‌دسترس اﻏﻠﺐ ﯾﮑﯽ از ﻋﻮاﻣﻞ محدودکننده‌ی رشد گیاهان است. اﯾﻦ ﻋﻨﺼﺮ در ﺧﺎک بیشتر در ﻗﺎﻟﺐ مولکول‏ﻫﺎی آﻟﯽ ﻗﺮار دارد و ﺑﺮ اﺛﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻣﯿﺪوﻫﯿـﺪروﻻزﻫﺎ ﺑﻪ ﻓﺮم ﻣﻌﺪﻧﯽ در­آﻣﺪه ﺗﺎ ﺑﺮای ﮔﯿﺎﻫﺎن قابل‌جذب ﺷﻮد. ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺑﻬﺘﺮ مکانیسم­ها و ﺷﺎﺧﺺ­ﻫﺎی ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺷـﺪن ﻧﯿﺘـﺮوژن ﺑـﺮای اﺳـﺘﻔﺎده‏ی ﺑﻬﺘﺮ از ﮐﻮدﻫﺎ و ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی از آﻟﻮدﮔﯽ آب­ﻫﺎی ﺳﻄﺤﯽ و زﯾﺮزﻣﯿﻨﯽ ﺿﺮوری است...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74994.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74994_22048f3d61adbd12531dea9944e1e9ee.pdf} } @article { author = {بوکان, افروز}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {50-53}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {مزرعه‏ی حشرات؛ شغلی برای آیندگان و غذایی برای گرسنگان}, abstract_fa = {حشره‌خواری، مصرف حشرات توسط انسان­ها است و به‌شدت تحت تأثیر فرهنگ و دین مردم بوده که در بسیاری از کشور­های جهان به‌ویژه در بخش­هایی از آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین حضور حشرات در رژیم غذایی به چشم می­خورد. طبق اعلام سازمان فائو مکمل­های غذایی بر پایه­ی حشرات، رژیم غذایی حدود دو بیلیون نفر از انسان­ها بوده است بااین‌حال، این موضوع اخیراً موردتوجه رسانه­ها، مؤسسات تحقیقاتی، سرآشپزها، اعضای دخیل در صنایع غذایی، قانون‌گذاران و آژانس­هایی که با غذا سروکار دارند قرارگرفته است. برنامه­ی حشرات خوراکی در فائو همچنین پتانسیل عنکبوت­ها و عقرب­ها را به‌عنوان غذا و خوراک مورد ارزیابی قرار داده است (اگرچه این­ها حشره محسوب نمی­شوند)...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74995.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74995_79ba5647a6b25fb46a59a99fd94cb8c6.pdf} } @article { author = {اتقیا, امید}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {54-61}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {مصاحبه با جناب آقای دکتر مسعود احمدزاده (عضو هیئت‌علمی گروه گیاه‌پزشکی دانشگاه تهران)}, abstract_fa = {مسعود احمدزاده هستم. والدین مرحوم اصالتاً اهل شهرستان سراب هستند اما خودم در شهرستان درود لرستان به دنیا آمدم و تا سوم دبیرستان در این شهر بودیم. در سال 1365 اولین ورودی پیوسته کارشناسی در رشته‏ی گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بودم (قبل از انقلاب فرهنگی از کاردانی به کارشناسی می­آمدند) و در سال 1370 فارغ‌التحصیل شدم. علت تأخیر در این زمان، مصادف شدن با سال­های جنگ و حوادث طبیعی مثل زلزله بود. اولین گروهی که در اولین شب زلزله حضور پیدا کرد به سرپرستی بنده بود که به مدت یک ماه حضور داشتیم. در ادامه کار تخصصی کشاورزی را در منطقه انجام دادیم. احیا و بازسازی کانال­های آبیاری باغات و... که در زلزله ازدست‌رفته بود. به این دلایل دوره لیسانس پنج‌ساله شد. سال 72 با کسب رتبه‏ی یک کنکور کارشناسی ارشد وارد دانشگاه تربیت مدرس شدم و سال 75 نیز مجدداً با کسب رتبه‏ی اول دکتری در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شدم. از اولین ورودی­های مقطع دکتری بعد از انقلاب فرهنگی در دانشگاه تهران بودم و سال 1382 هم به استخدام دانشگاه درآمدم...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74996.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74996_7a5f1f30b1beedc8615a0325e11a6fad.pdf} } @article { author = {صادقی, امین}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {62-66}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {گانودرما؛ معجزه‏ای برای خریدار یا فروشنده؟}, abstract_fa = {در سال‏های اخیر و با افزایش شیب قیمت خدمات درمانی و پزشکی، رویکرد مردم به استفاده از موادی که ادعا می‏شود خاصیت دارویی داشته و در طب سنتی استفاده می‏شود فزونی داشته و تجاری‏سازی و عرضه‏ی این قبیل محصولات در انواع مختلف مانند عرق و عصاره، دم‌نوش، جوشانده، پودر و ... رونق یافته است. در طول این سال‌ها و در هر دوره‏ی محدود، تب‌وتاب تبلیغ و استفاده از یک محصول به راه افتاده و عرضه‌کنندگان از این طریق درآمدهای بالا و قابل‌توجهی به دست آوردند. مثلاً با شروع پخش سریال‌های مربوط به جنوب شرق آسیا و اقبال از سوی بینندگان، گسترش آشنایی مردم با این فرهنگ آغاز گشت و در آن زمان، گیاه جنسینگ موردتوجه قرار گرفت. با شروع رونق فروش این گیاه، تبلیغات پر زرق‌وبرق این محصول در همه‌جا به چشم می‏خورد که گاه تا حد اغراق‌آمیزی پیش می‏رفت. این روزها با افزایش دسترسی مردم به شبکه‏های اجتماعی و تأثیرگذاری این فضا بر آحاد مردم، فعالان اقتصادی در این زمینه محصول دیگری را هدف تبلیغ وسیع قراردادند که می‏توان تبلیغات آن را بزرگ‌ترین و گسترده‏ترین تبلیغات در این شاخه دانست. قارچ گانودرما و محصولات مکمل آن مثل قهوه‏ی گانودرما، قرص، شربت و عصاره‏ی آن به‌طور معجزه‏آسایی به‌عنوان نجات‏دهنده و منجی بشر در برابر بسیاری اختلالات و بیماری‏ها معرفی می‏گردد؛ اما قارچ گانودرما چیست و این ادعاها تا چه حد واقعی است؟}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74997.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74997_ffca390f0ff98b1c583ebd417398bada.pdf} } @article { author = {البرزی, زینب}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {67-69}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {معرفی دستگاه کروماتوگرافی گازی – طیف‌سنج جرمی}, abstract_fa = {دستگاه کروماتوگرافی گازی – طیف­سنج جرمی، یکی از پیشرفته­ترین دستگاه­ها در زمینه‏ی آنالیز دستگاهی است که از دو قسمت کروماتوگراف گازی و طیف­سنج جرمی تشکیل شده است. برای بیش از نیم‌قرن، روش کروماتوگرافی گازی نقش اساسی در جداسازی و تعیین مقادیر اجزاء یک مخلوط ایفا کرده است اما تعیین ماهیت و ساختار شیمیایی اجزاء جداسازی شده نیاز به روش­های آشکارسازی اسپکتروسکوپی دارد که بیشترین روش مورداستفاده، آشکارساز طیف­سنج جرمی است که امکان به­دست آوردن یک طیف جرمی برای مولکول که همانند اثرانگشت آن بوده، فراهم کرده است. از این دستگاه می­توان اطلاعات کمی و کیفی درباره وزن مولکولی، ساختار عنصری، گروه­های عاملی (در صورت استفاده از طیف‌سنج جرمی با قدرت تفکیک بالا) و در برخی موارد، هندسه و ایزومر فضایی مولکول را به دست آورد...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74998.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74998_ecc3e776e23d5071bb053760cde38bdb.pdf} } @article { author = {کرمی, فرشته}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {70-71}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {اخبار انجمن علمی- دانشجویی گیاه‏پزشکی}, abstract_fa = {کارگاه آموزشی نرم‏افزار آماری Rطی سلسله جلسات آموزشی به همت انجمن علمی- دانشجویی گروه گیاه‌پزشکی و با حضور دانشجویان گروه گیاه‌پزشکی و در محل سالن شورای بخش بیماری‏شناسی گیاهی برگزار شد...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74999.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_74999_b70d2c26cfe6b46e1e6d7ee54efc69f1.pdf} } @article { author = {حجازی, مینا and کرمی, فرشته}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {72-73}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {تازه‏های پژوهش در دنیای گیاه‏پزشکی}, abstract_fa = {محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، فناوری قابل‌حملی را توسعه داده‏اند که به کشاورزان امکان تشخیص بیماری‏های گیاهی را در مزرعه می‏دهد. این دستگاه دستی که به یک گوشی هوشمند وصل می‏شود، با نمونه‏گیری از ترکیبات آلی فرار موجود در هوا (VOC) که گیاهان از طریق برگ‌هایشان آزاد می­کنند، کار می­کند. همه گیاهان برای زیستن ترکیبات آلی فرار را آزاد می‌کنند اما زمانی که گیاه بیمار می‌شود نوع و غلظت این ترکیبات فرار تغییر می‌کند، همچنین تمام گیاهان (VOC) مربوط به خود را دارند، بنابراین با تعیین نوع و غلظت آن می­توان به بیمار بودن یا نبودن و همچنین نوع بیماری گیاه پی برد...}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75000.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75000_b35387c822bfc7f770282b1d3f4c14b6.pdf} } @article { author = {}, title = {}, journal = {Plant Pathologist}, volume = {20}, number = {3}, pages = {74-74}, year = {2019}, publisher = {Plant Pathologist, Scientific-Extensional (professional) Journal of Plant Protection, Scientific Association of Plant Protection, College of Agriculture and Natural resources, University of Tehran}, issn = {2821-0875}, eissn = {2821-0883}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {عکاسی از زاویه‏ی دوربین گیاه‏پزشک}, abstract_fa = {}, keywords_fa = {}, url = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75001.html}, eprint = {https://giahpezeshksj.ut.ac.ir/article_75001_349e5260fa7019f84daa9afb87ccc67d.pdf} }